Arwin & Maudy

28-01-2023


De spanning stijgt

Om 6.00 gaat mijn wekker om op te staan en niet al te lang daarna te vertrekken naar Arwin en Maudy. Om iets voor 7 kom ik aan bij Arwin en Maudy en de sfeer is bijzonder ontspannen. Arwin en Maudy zijn nu nog samen maar na een proostmomentje vertrekt Arwin naar het huis van zijn ouders een eindje verderop. Het aankleden kan beginnen!

Onderweg naar Arwin

Arwin is weg, en dat is ook meteen het moment dat de jurk tevoorschijn komt, en het is een plaatje! Ik neem wat foto`s van de jurk en het aanbrengen van de make-up en spring dan in mijn auto om naar Arwin te gaan om het aankleden te fotograferen. Na een hele rit van 3 minuten kom ik aan bij Arwin, en ook hier is de sfeer nog redelijk ontspannen, tot we beginnen met het klaarleggen van de kleding en de bloemen worden gebracht door de bloemist. Arwin neemt het bruidsboeket aan terwijl ik zijn pak, schoenen en accessoires fotografeer en dan kan het aankleden beginnen. Arwin krijgt hulp van zijn moeder en alles gaat lekker vlot. Als ik alles heb gefotografeerd spring ik weer in de auto om terug te rijden naar Maudy, die ondertussen vol spanning zit te wachten tot ze haar jurk aan mag trekken.

 

The first look

Iedereen is er klaar voor, Arwin is onderweg met zijn vrachtwagen om de liefde van zijn leven op te halen. De spanning is om te snijden maar we hoeven niet lang te wachten tot hij er is. De first look werd gedaan in de achtertuin waar ook een zwaan liep, hoe romantisch!De loveshoot

Na de first look stapte met z`n alle in de auto om naar het bos te rijden voor de loveshoot. Het was echt een prachtige zonovergoten dag, maar wel heel erg koud! We hadden ruim de tijd dus alles verliep ontspannen en we hebben op eerdere plekken kunnen fotograferen, hoe leuk!


 

Op naar de Lodge at the lake

Na de loveshoot zijn we naar de trouwlocatie gegaan en ik kan niks anders zeggen dan wow, wat een toffe locatie is dit! Super sfeervol en overal is aan gedacht. De gasten kwamen binnen, er werd lekker wat gegeten en gedronken tot het moment dat we werden verzocht om plaats te nemen omdat de ceremonie bijna zou gaan beginnen! Spannend!De kerk

Arwin en Maudy hebben niet 1, maar 2 keer ja gezegd vandaag, na de ceremonie in de lodge zijn we naar een kerkje gereden omdat daar ook de huwelijksceremonie voor Arwin en Maudy werd gehouden.


 

Lekker feesten!

Na de ceremonies was alle spanning er vanaf en kon er lekker gefeest worden. We gingen terug naar de lodge at the lake waar heerlijk voor ons werd gezorgd. Er werd gebarbecued, mega lekker! Ik heb er zelf ook van mee mogen snoepen :-)