Confiance & Moses

18-05-2023

Op naar Enschede

Ik ben weer vroeg uit de veren want ik mocht de bruiloft van Confiance en Moses fotograferen in Enschede.
Eenmaal aangekomen na een lange rit werd ik ontvangen met Afrikaanse muziek op de achtergrond en een lekker kopje thee.
Natuurlijk kon ik niet wachten om te beginnen met fotograferen en ben meteen van start gegaan. Confiance verbleef in een B&B met een waanzinnige badkamer waar we ook zeker gebruik van hebben gemaakt. Confiance was bijzonder relaxt, tot ze haar jurk aan ging trekken.

Stress!

Het aankleden kon beginnen, maar wat een stress ineens. De tijd begon te dringen en ook de bruidsdames moesten zich nog omkleden. Natuurlijk is alles goed gekomen en was iedereen op tijd omgekleed.

 

The first touch

Op naar de kerk voor de first touch. Eenmaal aangekomen stond Moses al klaar bij de kerkdeur, te wachten op confiance, de spanning was voelbaar en de gasten arriveerden ook.
Confince kwam aan en werd binnendoor geleid om aan de andere kant van de kerkdeur te komen.De huwelijksceremonie

Na de first touch waren we klaar voor de ceremonie, en wat voor 1. Eerst maakten een aantal familieleden en vrienden hun entree, en daarna kwamen Moses en Confiance binnen, eerst Moses die zijn opwachting maakte samen met zijn moeder en daarna Confiance die door haar broer werd weggegeven.


Na de ceremonie

De ceremonie is afgelopen en de receptie ging van start. Wat hou ik van mijn vak als fotografe want ik mag altijd meegenieten van al het lekkers gedurende de dag, en lekker dat was het. Er kwamen allemaal zelfgemaakte hapjes op tafel en die waren heerlijk! Nadat alle felicitaties in ontvangst waren genomen werden er groepsfoto`s gemaakt, en al snel volgde de loveshoot.De loveshoot en het feest

De loveshoot was in een prachtig duinengebied met een groot meer. Het was heel ontspannen, even bijkomen van alle hectiek. We hadden 1,5 uur de tijd, en die vloog voorbij! Op naar de feest locatie. De aanvang verliep rustig en al snel zat iedereen aan tafel.
Moses opende het diner, en het eten was wederom fantastisch!
Na het eten werd er nog even nagetafeld en maakte we ons klaar voor de openingsdans. Het was 1 en al romantiek, en er was zelfs vuurwerk binnen! Na de openingsdans ging het los, wat was het gaaf om een Afrikaanse bruiloft vast te mogen leggen!