Goed, dan nu een stukje over mij.

En daar ben ik eigenlijk helemaal niet zo goed in, ik sta zelf niet graag in de spotlight haha.
Ik ben een energieke meid van 34 jaar, moeder van 2 dochtertjes en een lieve (volgens mijn mening dan) vrouw voor mijn man. Op dit moment werk ik parttime en fotografeer ik naast mijn werk. Mijn droom zoals die velen fotografen is natuurlijk meer te kunnen werken binnen mijn passie voor fotografie, dus daar word aan gewerkt. Ik ben begonnen als bloemist, waar ik mijn diploma ook voor heb behaald, maar na heel wat jaren in de bloemen te hebben gewerkt kwam er een nieuwe liefde aanwaaien.. Kaas! En wat heeft de kaas mijn hart verovert. Mijn man en ik zijn echte levensgenieters en dan mag een lekker stukje kaas natuurlijk niet op de borrelplank ontbreken. En laat het zo zijn dat ik mijn man heb leren kennen tussen de kazen. Ik heb ongeveer 6 jaar met mijn man samengewerkt en daarna gingen onze wegen scheiden.
Als ik niet werk of fotografeer ben ik over het algemeen druk met mijn 2 dochtertjes Fenna en Milly. het is altijd een gezellige drukke boel, en af en toe wat stoom afblazen, daar hou ik ook wel van. Ik ben gek op muziek, en dit varieert volgens spotify best wel qua stijlen want ik heb het afgelopen jaar meet dan 200 genres beluisterd, ik wist niet dat er zoveel verschillende genres bestonden! Je vind mij samen met mijn man zo nu en dan op een festival, een concert of een housefeest, even lekker dansen en de rest even vergeten.
Ik ben ook een enorme dierenvriend, want wij hebben maar liefst 4 katten, oke, 3 katers en 1 poes, dus er is altijd iets knuffelbaars in huis.
De liefde voor fotografie is begonnen met natuurfotografie en dieren fotograferen, maar de laatste jaren is mijn interesse verschoven naar bruidsfotografie, portretten, en boudoir fotografie. Bruidsfotografie stond al veel langer op mijn lijstje, maar durfde de stap nooit te nemen omdat dit best een grote verantwoordelijkheid met zich mee draagt, je kan de momenten maar 1 keer goed vast leggen en dat heb ik heel lang toch best wel spannend gevonden. Nu geeft het mij een kik en krijg ik er energie van en ben blij dat ik de knoop een tijd geleden heb doorgehakt om bruidsfotografie aan te gaan bieden.